Histori

Histori 2019-10-15T08:51:01+00:00

AQSCERT u themelua në vitin 2009 si organizem per sherbime ne fushen e certifikimeve mbi cilesine, sigurine dhe mjedisin, duke u bere per nga numeri dhe prestigji, Lider i Sektorit.
Nga  kompetencat e fituara dhe serioziteti operativ rritet përgjegjësia e  ASQCERT në zonat që kanë ndikim të fortë mbi njeriun, mbi mirëqenien e tij dhe shëndetin e personit.

Akreditimi i pare i AQSCERT u realizua ne vitin 2010 per standardin ISO 9001:2008. Ne vitin 2013 eshte bere zgjerimi i akreditimit edhe per standardet ISO 14001 dhe OHSAS 18001. Ne vitin 2015 AQSCERT zgjeroi fushen e saj te akreditimit edhe per standardet ISO 20000-1,  ISO 27001  dhe ISO 13485.

AQSCERT ka zyra perfaqesimi ne Milano, Perugia, Prishtine.  Ne saje te perkushtimit dhe  seriozitetit aktiviteti i AQSCERT ka ardhur gjithmone ne rritje.